Cu totii am vazut micile fiinte ce se chinuiesc sa traiasca in aceasta lume. E vorba despre animalutele fara stapan, pisici sau catei ce isi duc traiul de azi pe maine, fiind huiduiti si alungati de oriunde s-ar afla. Considerati ai nimanui, se retrag intr-un coltisor, cautand totusi mila si hrana trecatorilor sau fiintelor superioare, cu doua picioare. Foarte rar se intampla sa gaseasca persoane cu mila, carora le pasa din adancul sufletului si vor sa ajute. Astfel, daca intr-o zi se gaseste cineva sa le arunce macar un colt de paine, sau ceva hrana ca sa le poata asigura traiul pe ziua de pe urma este un lucru minunat.

E suparator, sa vezi un suflet luptandu-se sa traiasca in aceasta lume rea, unde in cazul lor, sa traiesti este un miracol, dar si un blestem. Din fericire pentru ei, este politia animalelor ce le mai sta drept stalp aparator. In acest sens s-au mai intremat anumite organizatii ce sustin siguranta si protectia animalelor, adoptia acestora. Eforturile lor, desi uriase au condus la ceva schimbari, insa nu majore, in tara noastra. Pentru ca sunt atat de multe cazuri triste ce necesita imediata actionare, eforturile lor nu au putut acoperi toata zona fiintelor afectate. Sunt unele persoane ce isi doresc sa adopte aceste animalute, si astfel, unele sunt salvate. Insa altele, care din pacate nu au “Frumusetea” celorlalte sfarsesc in acele centre sau Domnul stie cum.

Dumnezeu ne-a lasat in armonie si pace cu natura si vietatile. El ni le-a lasat in grija noastra, pentru a le putea ingriji si a ne bucura de ele, nu pentru a le schingiu si omori. Fii alaturi de aceste vietati in orice mod poti! Ajuta-le ca si cum ai ajuta un prieten. O fapta buna sterge alte rele si indeamna la bine.

Fii tu schimbarea pe care vrei s-o vezi in ceilalti !

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *