umor

Nu trebuie sa stii sa spui glume pentru a face oamenii sa rada pentru ca cei mai multi uita ca umorul este doar verbal si este parte din fiecare. Exista de fapt un numar infinit de moduri de a face oamenii sa rada fara a spune glume nesarate, de la dans si pana la muzica si pana la o expresie faciala hilara.

Expresiile faciale sunt o mare calitate pentru a face pe cineva sa rada. Intr-o situatie in care toate lumea este amuzanta si va este greu sa va stapaniti pentru a nu arata ca nu vreti sa radeti sau nu ati prins gluma, este important sa faci fete amuzante si sa razi de ele.

Distreaza-te pe seama propriei persoane.

Din nou, chiar inainte de a deschide gura este important sa arati publicului care nu te ia prea in serios ca poti fi amuzant si fara a spune bancuri. De exemplu poti face haz de necaz corectandu-te pe tine.

Spune povetsile tale amuzante.

Deschide urechile si ochii celor din jur  prin atragerea intr-o poveste unica si mai putin plictisitoare si spune lucruri amuzante prin care ai trecut. Povestile de familie sunt intotdeauna o resursa deosebit de buna pentru a spune povesti cu umor celor din jur.

Imprumuta cateva cuvinte spirituale.

In timp ce astepti ca toata lumea sa se stranga in jurul tau pentru o poveste, fa-ti o introducere plina de umor aparte, prin redarea unor citate amuzante scurte de la oameni celebri sau din carti, pentru a usura discutia.

Colecteaza anecdotele celor din audienta.

Uneori publicul mare spune cele mai amuzante lucruri, iar cand o fac, poti nota pe o foaie unele din cele mai trasnite sintagme si fraze, pe care sa le ai in vedere pe viitor.

Povesti false.

De obicei comediantii reali folosesc povesti false pentru a face mai cu umor evenimentul si situatia in sine. Uneori este bine sa inventezi scurte povesti amuzante care au in centru amuzamentul, cu toate ca ele nu ti s-au intamplat. Oricand poti spune ca ai auzit-o de la un alt prieten, incat sa faci publicul sa rada de situatia spusa.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *