epilare cearaepilare ceara

Epilarea cu ceara este o metoda grozava de indepartare a parului si care dureaza mai mult decat rasul, insa este important de urmat eticheta adecvata a epilarii cu ceara atunci cand ajungi sa iti fie efectuata sau sa iti efectuezi asa ceva acasa in intimitate. Multi oameni sunt in mod initial rusinati  in legatura cu epilarea cu ceara, insa  intelegerea protocoalelor corecte te poate ajuta sa depasesti  acea ezitare si a-ti asigura un tratament eficient.

Epilatul cu ceara pentru indepartarea parului este o tehnica pentru orice parte a coprului de unde se vrea a se scapa de parul nedorit, inclusiv din zona subratelor, picioarelor, sprancenelor si a zonei bikinilor. Indiferent de zona in acre se apeleaza la o asemenea procedura, oricum, aceeasi eticheta si ghid de aplicare a cearei este necesar.

Cere ajutor

Daca nu ai mai efectuat pana acum vreun tratament cu ceara pentru indepartarea pilozitatii excesive sau daca mergi la un nou salon pentru o asemenea procedura, intreaba mai bine care sunt ghidurile pentru tratamentele posibile. Cei de acolo vor putea sa sugereze ceea ce ar trebui sa porti si de ceea ce ai nevoie pentru prepararea unui astfel de tratament adecvat.

Urmeaza instructiunile

In timpul programarii, urmeaza instructiunile dupa cum iti sunt date de catre cosmeticiana sau profesionistul de la spa la care ai apelat. Acestia te vor informa in momentul in care trebuie sa te dezbraci, cand sa te asezi jos pe masa de tratament si ce ar trebui sa faci ca sa ajuti ca procedura sa mearga si mai bine.

Pune intrebari

Daca ai vreo intrebare legata de procedura, nu te teme sa ceri mai multe informatii, insa fa-o in mod politicos. Profesionistul tau de la spa va fi mai mult decat fericit sa te ajute si sa iti explice la ceea ce ar trebui sa te astepti, cum vor functiona diferitii pasi ai procedeului si felul in care te vei simti.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *