prieten grozavprieten grozav

Chiar daca nu crezi, o prietenie poate deveni chiar si mai stransa si mai legata decat pana acum, cu ajutorul a catorva trucuri de pus in practica. Daca te afli intr-o relatie foarte buna cu o anumita tipa, alaturi de care stai si pe care o suporti inca din liceu sau din facultate, ai putea face ca acea legatura dintre voi doua sa fie si mai trainica si mai frumoasa doar cu ajutorul tau.

Daca planuiai sa iti cumperi o cafea pe drum, atunci ia o cafea si pentru prietena ta in drumul catre ea si sigur se va bucura si iti va multumi. Stii deja ceea ce ii place si ei in materie de cafea sau de bauturi racoritoare, in plus in acest fel veti fi amandoua la fel de cafeinizate pentru ceea ce cu siguranta va deveni o zi si mai fresh.

Adu cate ceva cu tine acasa la ea atunci and mergi in vizita sau cand ramai peste noapte acolo. Acesta este un gest atat de simplu, insa este atat de elegant si de asemenea si foarte dulce. Fa-ti putin timp si gandestete la cum ar face prietena ta cea mai buna acest lucru pentru tine. Te vei simti super-duper. Te vei uita la ea ca si cum ar fi un fel de Paris Hilton a intalnirilor, ceea ce intr-un fel si este.

Trimite-i un playlist funny si sweet cu piesele tale preferate atunci cand se afla intr-o stare mai proasta si cand are o zi nasoala. Nici nu stii ce efect poate avea o piesa usor rock intr-o zi in care prietena ta trebuie sa indeplineasca nu stiu ce sarcina la munca si stii ca isi uraste seful pentru asta, decat a i-o trimite la pachet cu o ciocolata sau in persoana in pauza de pranz.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *