loialitate consumatorloialitate consumator

Atunci cand abordarea ta este axata pe depasirea asteptarilor, faci posibil pentru consumatori sa depaseasca linia de la doar a fi satisfacuti si pana la a fi cu adevarat fericiti-si cam de acolo provine loialitatea consumatorilor. Furnizorii de servicii trebuie cateodata sa se ocupe de asteptarile clientilor astfel incat acestea sa devina realiste.

Daca iti vei lasa consumatorii sa creada ca produsele sau serviciile tale  pot oferi mai mult decat pot chiar in realitate, asta va duce in cele din urma la nesatisfacerea clientilor respectivi. Tocmai pentru a asigura servicii eficiente pentru clientii tai, este adeseori necesar sa ajuti la educarea consumatorilor  in legatura cu la ce ar trebui sa se astepte.

Nu exista nimic mai rau decat a promite marea cu sarea si a nu furniza de fapt si a nu respecta acea promisiune. Un client care este impresionat in mod placut de catre un lucru pozitiv furnizat, este mult mai fericit  decat unul care va obtine chiar mai putin decat se astepta si decat ii era promis-sau ii era permis sa viseze ca va primi.

Companiile si angajatii acestora trebuie sa isi preia resonsabilitatea pentru serviciile pentru clienti. Notiunea cum ca un serviciu pentru clienti este doar responsabilitatea unei singure persoane sau a unui departament anume este una care trebuie sa fie spulberata. Este o idee simpla cum ca serviciile pentru clienti sunt treaba tuturor.

Atunci cand anumiti clienti fac afaceri cu compania  ta, acestia fac afaceri cu intreaga organizatie la fel de bine. Persoanele cu care interactioneaza acestia sunt reprezentativi pentru companie iar cuvintele si actiunile fiecarui reprezentant al unei companii au impact asupra perceptiilor generale si a experientei clientilor.

Fa-ti angajatii sa creada in obiceiul de a gandi ca este in responsabilitatea lor sa gaseasca o solutie opus la a se ingrijora daca acesta face sau nu parte din descrierea jobului lor.

De admin

Un comentariu la „Cum sa atragi loialitatea consumatorilor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *