excursie prieteniexcursie prieteni

Cele mai multe momente se creeaza atunci cand se imbina veselia, agitatia si cu prietenia, astfel incat rezultatul sa fie concluzionat in amintiri si prietenii de durata. Pentru ca acestea sa fie reale, trebuie in primul rand sa iti propui o excursie reusita. Cum faci acest lucru?

Pasi pentru o excursie reusita:

  1. fa-ti grupul de prieteni care sa te insoteasca in calatorie caci aceste persoane iti vor asigura buna dispozitie, vei impartasi cu ele poate si cele mai intime momente in miez de noapte.
  2. impreuna cu prietenii planificati bugetul si lista de cumparaturi pentru ca excursia sa fie una distractiva, sa antreneze grupul la discutii interesante si pentru a mentine o stare mai buna de spirit.
  3. verifica starea masinii, incat sa ai suficient combustibil pentru excursie. Inainte de a porni la drum verifica alinierea rotilor, modificarea anvelopelor, schimba uleiul, verifica lichidul de frana precum si starea generala a motorului.
  4. pune in bagaj haine pentru zi si pentru noapte, mai groase si mai subtiri, pentru ca niciodata nu se stie ce va rezerva vremea.
  5. realizeaza un cd sau un playlist cu muzica preferata a tuturor prietenilor, incat fiecare sa se bucure de excursie, pentru a le conferi elementul care sa coincida cu planificarea excursiei, de la muzica de vara, pana la cea care aminteste de liceu.
  6. asigura suplimentul de alimente si de gustari. Mancarea este una dintre cele mai importante aspecte ale excursiei, mai ales daca optati pentru excursii la munte unde magazinele alimentare lipsesc. Fii pregatit sa pui pe lista de cumparaturi pe langa alimentele de baza si apa, fructe, legume proaspete, nuci, seminte sau cereale care vor asigura aportul necesar de vitamine.
  7. intotdeauna ai la indemana o harta sau un GPS, pentru a-ti facilita calatoria.
  8. aveti grija cum conduceti. O excursie este o experienta minunata, dar poate fi stricata de graba sau de drumul neprietenos cu masina. Incercati sa conduceti in timpul cel mai racoros al zilei la o viteza constanta.

Excursiile sunt cele mai bune atunci cand vrei sa te pui la curent cu viata prietenilor tai, cu care iti doresti sa impartasesti si cele mai bune si cele mai rele momente din viata, incat sa fii sigur ca vei fi intr-o stare de amuzament continua si iti vei recrea mintea si trupul.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *