inel logodna

Dupa casatorie, unele persoane aleg sa poarte inelul de logodna si verigheta pe acelasi deget al mainii, in schimb ce altele isi doresc sa poarte verigheta pe degetul inelar al mainii stangi si inelul de logodna pe inelarul mainii drepte. Nimeni nu le contrazice pentru ca este vorba de credinta si de perceptia fiecarei purtatoare de a decide modul personal in care poarta aceste bijuterii.

Bijuteriile si in special inelul de logodna sunt cele mai pretioase lucruri pe care le are cineva, pentru ca implica mai multe sentimente, fiind importante pentru fiecare persoana in parte. Fie ca a primit inelul de la bunica, de la mama sau de la o matusa, acesta este si va fi mereu important, pentru ca va tine in picioare o traditie a familiei.

inel logodnaInelul de logodna este un simbol al iubirii, este un simbol al unui nou inceput impreuna pentru parteneri si implicit reprezinta unul din cele mai frumoase momente intr-o relatie de cuplu. Atunci cand el ii adreseaza fermecata intrebare de a-i fi sotie, mai ales intr-un loc sau moment neasteptat, acesta va fi incarcat cu mai multa emotie decat oricand. Acceptarea inelului si implicit purtarea acestuia inseamna admiterea si recunoasterea sentimentelor pentru partener.

Fie ca il poarta pe mana stanga, fie ca il poarta pe mana dreapta, acesta reprezinta acelasi lucru, si anume, comuniunea dintre partenerii relatiei.

Daca femeia lucreaza intr-un mediu de productie sau de fabricatie si implicit nu are voie sa poarte inele sau alte medii care necesita un echipament de lucru corespunzator, aceasta are tendinta de a renunta la purtarea inelului de logodna sau opteaza pentru a-l purta ca un pandantiv la gat. Este o alegere buna, pentru ca in acest fel se va simti mereu conectata cu partenerul, iar inelul va fi aproape de sufletul si de mintea sa.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *