tip de sporttip de sport

Fiecare alegere pe care o facem este si ceea ce spune despre noi definitia din punct de vedere al caracterului. De altfel ca oricare alta alegere si ceea ce tine de sport aduce o caracterizare a fiecarei persoane in parte. Iata ce spun specialistii despre preferintele dina cest punct de vedere:

  1. Pentru cei care prefera sala de fitness de crede ca un caracter empatic este ceea ce ii caracterizeaza. Astfel de persoane stiu si le place sa interactioneze foarte mult cu cei din jur. Pana la urma la sala de fitness o placere cand vine vorba de sportul in sine insa este si o forma de socializare de asemenea. Usor de multumit, cu un spirit vesel de fiecare data se pare ca astfel de persoane sunt printre cele mai extrovertite.
  2. Pentru cei care sunt pasionati de inot se pare ca o prima caracteristica ce vine ca urmare a acestui sport ales se pare ca se defineste persoana printr-o emaptie mai degraba fata de cei care intentioneaza sa ii ajute. Sunt persoane de incredere si de mare ajutor, in egala masura fiind cu mult mai ordonate.
  3. Mersul pe jos, jogging-ul sau activitati sportive de acest gen inseamna de asemenea o preferinta ce defineste o anumita clasa de persoane. Asadar, aici vorbim mai mult despre cei carora le place in mod deosebit sa fie singure, cei care se vad ceil mai bine in compania sinelui. Nu atrag atentia asupra lor si nu in cele din urma nu isi doresc in mod deosebit partea materiala din viata.
  4. Cei care adora ciclismul sunt de regula persoane foarte stapane pe sine, calme si cele care au cel mai mic risc de a fi lovite de stres sau de depresie, aspecte destul de comune in zilele noastre.

Cat despre cei care prefera mai degraba sa priveasca un sport anume decat sa il practice exista o inclinatie deosebita pentru admiratie. Se spune ca ce e frumos si divinului ii place pana la urma. Asa ca a privi euro 2016 meciuri sau orice tip de sport si ce se coreleaza cu sportul face ca tu, privitorul, sa fii definit de nevoia de actiune, cel care admira insa nu indrazneste. Sa presupunem ca esti si practicat de fotbal – in acest caz deja tine de alte preferinte: munca in echipa, mandrie si eliberare sunt doar cateva din acele caracteristici ce reies din aceasta poveste.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *