culoarea toamneiculoarea toamnei

Ca in fiecare sezon de altfel, cate o culoare sau mai multe culori si nuante sunt atribuite, si piesele vestimentare, accesoriile si incaltamintea se dicteaza exact dupa acestea in ceea ce priveste lansarea de noi colectii in magazine. Totul incepe de pe marile podiumuri de prezentare ale lumii, de la designerii cei mai vestiti si cei mai populari din toata lumea, apoi incetul cu incetul totul coboara pana in lumea noastra, a muritorilor, a oamenilor de rand.

Culoarea acestei toamne atat de asteptate este galbenul, ce a fost folosit in crearea si schitarea pieselor vestimentare ale diverselor case de moda cum ar fi Chanel, Balmain, Dior si altele. Dupa ce au fost cu gratie prezentate pe catwalk de catre cele mai frumoase si speciale manechine din lume, tinutele impresionante au ajuns si la marile vedete de cinema si de televizune de pe tot mapamondul.

Galbenul este o culoarea pe cat de indrazneata, pe atat de potrivita pentru cineva care vrea sa iasa in evidenta cu orice pret. Este o culoare tare ce a fost introdusa de o multitudine  de designeri vestimentari in colectiile lor de toamna.

Aceasta culoare speciala si potrivita cu toamna se poate regasi atat in paltoanele, jachetele, poncho-urile, bluzele, dar si rochiile de peste tot din magazine, asadar de ce sa nu facem ceva in privinta asta si mai ales daca ni se potriveste culoarea, sa ne cumparam cateva item-uri de acest gen pentru a ne improspata garderoba.

Daca nu vrei sa alegi o culoare atat de puternica pentru o haina mai mare sau pentru o rochie intreaga, poti alege varianta de mijloc si poti opta pentru accesoriile galbene ca esarfele, cerceii, inelele, brosele, pantofii de tip stiletto sau ochelari de soare.

Pentru a iesi in evidenta si pentru a te evidentia dintr-o multime de nuante inchise si non-culori, indrazneste mai mult si sparge tiparele printr-o piesa vestimentara galbena. Pentru ca tu esti cu totul iesita din tipare, poti purta si un papion de culoare galbena la o bluza frumoasa alba si tot poti impresiona intr-un mod placut.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *