horoscop

Atunci cand te-ai decis sa incepi o noua etapa din viata ta te gandesti care ar fi cele mai bune solutii menite sa te ajute sa alegi cu incredere un loc de munca stabil, o relatie stabila, precum si un mediu stabil, in masura in care sa nu simti ca duci lipsa de nimic.

Unele din cele mai grele actiuni este sa renunti la unii oameni din viata ta, oameni care nu au stiu sa aprecieze adevarata ta valoare de prietenie si oameni care au renuntat la tine atunci cand ti-a fost greu. Pentru acest lucru nu trebuie sa iti ceri scuze si nici nu trebuie sa plangi. Cine nu a stiut sa aprecieze adevarata valoare a unui om nu va fi nici el apreciat la randul sau.

Compatibilitatea dintre oameni

De cele mai multe ori compatibilitatea dintre oameni tine de modul in care acestia au fost formati ca structura, tine de genetica precum si de ceea ce au invatat ei pe parcursul vietii. Atunci cand ne gandim ca o buna compatibilitate ne poate rezolva toate problemele ajungem sa ne gandim si la ceea ce inseamna pentru noi un viitor in care cineva sa ne completeze tot timpul.

Cea mai bune masura in aceasta situatie este premisa contrastele se atrag si atunci spunem mai mult decat ne dorim. Ideal este sa gasim pe cineva calm, daca firea noastra este mai agitata, pe cineva mai generos daca noi suntem mai egoisti sau pe cineva mai motivat daca noi suntem lipsiti de vise.

Compatibilitatea dintre oameni tine si de nivelul de educatie, astfel incat unii dintre noi avem tendinta sa ne alegem oameni care fac parte din acelasi cerc intelectual, din aceeasi clasa sociala sau din acelasi mediu de activitate. In acest fel ne gandim la o relatie pe termen lung.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *