scaun auto

Cele mai multe accidente care au loc pe drumurile nationale sau europene sunt din cauza neatentie soferilor, mai ales ca unii copii se aleg cu multe injurii, rani si leziuni. Legea spune clar ca transportul copiilor cu o varsta mai mica inseamna implicit si achizitionarea unor dispozitive care sa asigure transportul pe sosea in siguranta.

Acesta este un motiv destul de puternic pentru fiecare familie sa aiba un scaun auto pentru transportul copilului in cel mai sigur mod posibil. Unii dintre parinti deja au achizitionat un scaun auto pentru propriul copil si s-au bucurat de calatoriile placute ale familiei.

Beneficii ale unui scaun auto pentru propriul copil

De cele mai multe ori scaunul auto te ajuta sa iti mentii copilul in siguranta si ferit de accidente. Este important sa stii ca un scaun auto intruneste mai multe calitati, nu doar cele cu privire la transportul in siguranta. In primul rand, ajuta la dezvoltarea copilului, dezvoltare psihica si fizica, pentru ca va invata sa fie mai disciplinat. De altfel unele scaunde auto au si o masuta cu care iti poti hrani copilul in timpul orelor de calatorie.

Fiecare scaun auto pentru copil are propria centura de siguranta si implicit se poata obtine mai multa stabilitate prin juxtapunerea centurilor de siguranta ale banchetei din spate. In functie de greutatea, inaltimea si varsta, un scaun auto poate fi o buna investitie, mai ales ca este reglabil, este confortabil, se manevreaza cu usurinta dintr-un loc in altul si ocupa un spatiu mic de depozitare.

Un alt avantaj al scaunului auto pentru copil este ca acesta este rabatabil, se poate strange usor si plus de aceasta se poate pune cu fata sau cu spatele la parinte. In functie de traseul de calatorie se poate schimba pozitia incat parintele sa aiba mereu un ochi atent asupra copilului. Siguranta copilului primeaza inainte de orice.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *