ContabilicescContabilicesc

Serviciile de contabilitate sunt destinate oricarui tip de afacere, mai ales in cadrul celor din care se scoate profit. Acestea au ca scop desemnarea situatiei, structurii si activitatilor unei firme sau a unei companii, si stabilirea unor termeni si conditii legale prin care aceasta poate sa fie in conformitate cu legile si sa poata functiona pe piata sa in siguranta si fara riscuri de materie juridica si economica. Contabilicesc este o astfel de firma specializata in furnizarea de servicii si oferte de consultanta in afaceri, dar si crearea unui mediu propice pentru initierea si dezvoltarea unei afaceri de orice gen.

Contabilicesc este o firma de contabilitate cu un spirit dinamic si cu experienta pe piata serviciilor de contabilitate si de consultanta juridica si economica in afaceri. Trasaturile ce caracterizeaza aceasta firma sunt profesionalismul, satisfacerea nevoilor  explicite si implicite, comunicarea eficienta si stabila, dar si fidelitatea si sustinerea clientilor.

Personalul firmei de contabilitate este format din experti contabili si contabili cu experienta in domeniu de ani buni, care sunt profesionisti si ofera cele mai bune servicii in optimizarea cheltuielilor fiscale si non-fiscale ale firmelor cu care lucreaza, ori ale persoanelor fizice care intra in legatura si au nevoie de ajutor. In cadrul acestei firme –Contabilicesc, calitatea serviciilor si propunerilor de rezolvare a problemelor este esentiala si are legatura cu permiterea luarii unor decizii foarte profitabile in business.

Firma Contabilicesc are o experienta de 10 ani in domeniu si este specializata in mai multe arii legate de initiarea, medierea si rezilierea unor afaceri. Expertiza contabila consta in oferirea de servicii de contabilitate de la A la Z pentru toate tipurile de companii. Contabilii si persoanele specializate in asta se adapteaza nevoilor fiecarui client in parte si vin in intampinarea acestora.

Exista chiar si un serviciu de Contabilitate Personala care se adreseaza in special PFA-urilor, ONG-urilor si AF-urilor. De asemenea, in cadrul acestei firme de consultanta, exista si cotabilitate pentru micile afaceri care constau in SRL-urile cu maxim 10 angajati si ce au o cifra de afaceri pana in 10.000 de euro/luna.

Nu numai micile afaceri sunt luate in considerare in cadrul serviciilor Contabilicesc, ci de asemenea si afacerile mijlocii de tip IMM care au peste 10 angajati, cativa asociati si o cifra de afaceri de pana in 100.000 de euro/luna. Si afacerile mai mari sunt luate in considerare de firma de contabilitate. Corporatiile si societatile pe actiuni si cu cifre de afaceri de peste 100.000 de euro/luna, dar si Asociatiile si Fundatiile care detin si administreaza fonduri de peste 100.000 euro/luna sunt cliente ale Contabilicesc.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *