chiromantiechiromantie

Unii oameni cred  ca alegerile degetelor pentru purtarea inelelor pot avea de asemenea si conotatii mistice sau magice. Chiromantia, practica citirii liniilor de pe mainile persoanelor este efectuata pentru a determina norocul si caracterul acelei persoane anume si atribuie mainile si degetele cu atribute ale zeitatilor grecesti. Potrivit fratilor Guyot, degetele au de asemenea proprietati metafizice si pietre pretioase carcateristice. Combinatia simbolismului tuturor degetelor poate influenta felul in care iti porti inelele pe degete.

Degetul mare: Acest deget reprezinta  vointa de sine si increderea in sine. Este singurul deget care nu este numit dupa un zeu grec. Alege inele pentru degetul mare create din metale pretioase sau care au atasate metale pretioase de ele.

Degetul aratator: Acest deget este numit dupa Jupiter pentru a simboliza increderea in sine, puterea si stapanirea de sine, ambitia si spiritualitatea. Alege un inel cu piatra lunii, ametist sau cu topaze albastre.

Degetul mijlociu: Acest deget, Saturn, sta drept simbol al echilibrului, adevarului, dreptatii, legii, responsabilitatii dar si a descoperirii propriului suflet. Pietrele pretioase mai finute cum ar fi quartul roz, coralul si acvamarinul sunt foarte potrivite pentru inele de purtat pe acest deget.

Degetul inelar: Acest deget simbolizeaza pe Apollo si relatiile frumoase, creativitatea, iubirea pentru frumueste. Pietrele pretioase care se potrivesc cel mai bine cu inelele ce ar trebui purtate pe acest deget sunt piatra lunii, jadul, ametistul, safirele si turcoazele.

Degetul mic: Zeul Mercur este stapanul acestui deget mic, care simbolizeaza inteligenta, comunicarea, increderea, convingerea si intuitia. Alege inele cu pietre cum ar fi piatra lunii, ambra sau citrin.

Alegerea este numai a ta. In aceste zile, alegerea unui deget pentru inelul pe care vrei sa il porti este mai mult o treaba ce tine de preferintele personale. Oricum, este important de stiut si de inteles ca felul in acre porti inelul poate spune multe despre tine.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *