cadacada

Italia este, fara indoiala, o destinatie romantica in cel mai deplin sens al cuvantului. Daca esti in cautarea locului perfect pentru luna de miere, pentru a-i cere mana sau pentru a pretrece un citybreak romantic, aici vei descoperi cele mai potrivite locuri din Italia.

Pentru un amestec perfect de cultura si relaxare, sugestia noastra este sa alegeti sa petreceti o saptamana in unul din orasele renumite pentru arta: Florenta, Venetia sau Roma. Daca vrei sa vedeti cat mai multe, este cel mai bine sa va impartiti saptamana intre doua orase. Apoia, dupa ce v-ati facut plinul de cultura, impachetati-va bagajele si luati-o spre sud, spre cele mai frumoase plaje si cele mai interesante conace de la tara.

Roma

Roma este cunoscuta ca fiind Orasul Etern si plimbarile pe la ruinele Romei Antice sunt deosebit de placute. De asemenea, o poti cere de sotie in timp ce vizitati Colosseumul. SUnt nenumarate restaurante excelente la care sa luati o masa traditionala italiana. Există nenumărate restaurante excelente cu locuri pe strada, unde puteți viziona lumea merge cu, ispititoare colțuri pentru a explora și a crescut-vânzători pentru a furniza finisare timp ce se plimba peste Tibru, cu tulpini de muzică țigănească în aer.

Capri și Coasta Amalfi

Coasta Amalfi este una dintre cele mai populare destinatii pentru luna de miere în Italia. Obiectivele sunt spectaculoase, iar hotelurile sunt de prim rang. Ritmul de viață este mai lent decât în orașe; puteți micul dejun pe balconul unui hotel cu vedere la mare, sau de a lua o excursie cu barca pe îndelete de-a lungul coastei dramatic. Există mai multe stațiuni fermecătoare de-a lungul țărmului. Ravello, deasupra Amalfi, este o locație liniștită și romantică, cu grădini frumoase, unde vă puteți bucura de concerte de seară în timpul verii.Insula Capri este o destinatie elegant, care a fost în vogă chiar și în cele mai vechi timpuri; Împăratul Tiberius s-a retras la o vila de lux aici.

Venetia

Venetia,  la Serenissima, bijuteria plutitoare a Italiei, este destinatia care se aseamana cel mai mult cu intruchiparea Romantismului. Poate fi un cliseu, dar foarte putini pot resista facmecului romantic al unei plimbari nocturne cu gondola. Acesta este locul perfect pentru o cerere in casatorie despre care sa poti povesti nepotilor. Daca esti atent poti sa gasesti niste curse low-cost catre Venetia. Hotelurile nu sunt printre cele mai ieftine, dar vei gasi camere mari, bine mobilate si utilate complet. Baile sunt foarte curate si majoritatea sunt dotate cu cada 140×70 cm.

Puglia

Puglia este o destinație din ce în ce mai populare, pentru călătorii, și are zboruri directe de la buget din Marea Britanie. Jos, în sudul Italiei, Puglia este o distanță mai mare de la principalele orașe de artă din Italia, dar orașul baroc din Lecce are un plus cultural plăcut pentru o vacanță, în timp ce micile orașe zugrăvite în alb, cum ar fi Martina Franca sunt minunate pentru a te pierde inauntrul lor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *