persoane influentepersoane influente

Am facut numeroase liste de oameni de si lucruri care au influentat in mare masura persoanele  din toata lumea si care sunt dintotdeauna populare, insa acum va voi prezenta o lista cu personalitati si idei de oameni care nu au existat vreodata, dar care au avut si au o foarte mare influenta asupra omenirii. Existau sute de persoane dintre care as fi putut alege, asadar aceasta a fost o lista auzant de intocmit. Sper ca sunteti de acord cu alegerile mele, insa daca nu sunteti, puteti veni cu idei noi si pararei despre asta.

Mos Craciun

Ce copil nu a fost amenintat vreodata ca daca nu va fi cuminte, anul acesta Mos Craciun nu va mai veni la el? Aproape toti copii din vest au aflat de la parintii lor ca Mos Craciun nu le-ar fi adus nimic daca sar fi purtat rausi ar fi fost obraznici in timpul anului.

Spun din proprie experienta ca aceasta a fost cea mai eficienta metoda de a opri toata vaicareala si galagia din casa de cele mai multe ori. Sufiecient de amuzant, totusi, frica aceasta mereu disparea in Ajunul Craciunului atunci cand stiai ca Mos Craciun oricum va trebui sa vina, chiar daca te-ai fi comportat tu urat de cateva ori.

Barbie

In timp ce Barbie a progresat de la o tanara femeie foarte frumoasa la care toate fetitele au aspirat vreodata, la ceva care de cele mai multe ori ar fi fost la limita in aprecierea de catre o multime de oameni, oricine se poate intreba daca Barbie influenta copiii sau daca copiii o influentau pe Barbie. Cu siguranta exista multe asemanari aici. Barbie a portretizat aproape orice stil de viata de femeie dintre cate exista si nu exista indoiala ca ea a fost la baza drumului pe care multe femei l-au urmat in viata.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *