cuplu discutandcuplu discutand

Dupa ce o relatie se termina, un remediu foarte bun pentru a trece peste este sa analizezi ce anume a fost bun si ce a fost rau, incercand sa descoperi unde ai gresit. De aceea, va prezint cateva lucruri pe care trebuie oricine sa le faca intr-o relatie.

In primul rand, nu trebuie sa te grabesti. E greu sa fii cu cineva pe aceeasi lungime de unde, mai ales de la inceput. Avem darul sa nu traim in prezent, ci sa ne gandim la viitor si cat de bine o sa fie, lucru care ne face sa grabim lucrurile mai mult decat ar trebui. Daca in capul tau va vedeti deja sarbatorind aniversarea de un an, desi sunteti impreuna doar de o luna, ar trebui sa te calmezi si sa traiesti clipa. Ar putea oricand sa plece, daca il/o presezi.

O alta greseala este sa inghit in sec, in loc sa spui ce te deranjeaza. Multi oameni prefera sa taca pentru ca stiu ca deschiderea unui subiect va duce la o cearta. La urma urmei, intr-o relatie trebuie sa fii fericit(a), nu sa strangi din dinti de fiecare data. Desigur, asta nu inseamna ca trebuie fiecare mic lucru analizat. Insa, daca este o problema care chiar nu iti convine, stii ce ai de facut: discutati.

Mai ales la inceput, cand totul este roz, veti face tot mai multe activitati impreuna. Acest lucru este bun, insa unul dintre cele mai importante lucruri invatate intr-o relatie este importanta timpului pe care il petreceti separat. Cand petreceti peste 90% din timp impreuna, pentru unii ar putea aparea monotonia. Poti sa mergi la o petrecere si singur(a), daca partenerul nu vrea sa iasa din casa in acea seara; lasa-l sau las-o sa ii fie putin dor.

O greseala pe care o fac, mai ales, femeile este sa se indeparteze de cercul de prieteni. Bineinteles, universul pare sa se invarta in jurul persoanei iubite, dar e prostesc sa-ti iuti prietenii care ti-au fost alaturi ani de zile inainte si care vor fi acolo si daca nu va merge relatia. In general, relatiile de iubire vin si pleaca, insa cele de prietenie pot sa dureze o viata. Deci, nu uita sa-ti rezervi timp si pentru prieteni.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *