ipod

Apple a prezentat lumii noul iPod Touch 2015, dupa ce fanii au asteptat destul de mult pana sa apara un nou model al dispozitivului. Noul iPod nu aduce nimic revolutionar, dar ne reaminteste de un alt produs Apple care a fost lansat in urma cu cateva luni: iPhone 6. Noul iPod Touch este de fapt un iPhone 6 fara un slot pentru cartela SIM, iar pretul este la fel de scandalos.

Chiar este atat de necesar si de util noul iPod?

iPod Touch vine cu un display de 4 inch si o camera frontala imbunatatita, un upgrade de 8 MP iSight camera, o baterie mai buna si mai mult spatiu de stocare sub forma unei versiuni de 128 GB care costa 400 de dolari. Au fost adaugate si culori noi la noua linie de iPod Touch, inclusiv varianta aurie care se potriveste celei adoptate de iPhone 6 si iPhone 6 Plus. De asemenea, iPod-ul a primit si culorile de roz, albastru, auriu si argintiu, care sunt de acum disponibile.

Cu toate ca noul iPod Touch este o imbunatatire considerabila a unui dispozitiv care a fost neglijat timp de mai bine de trei ani, upgrade-ul pare a fi o greseala din mai multe puncte de vedere. In esenta, iPod Touch este o varianta mai mica a iPhone 6 care nu are o cartela SIM sau o conexiune la date mobile. Cu toate ca adauga o conexiune Wi-fi mai buna, acest lucru nu adauga mai nimic la experienta utilizatorului. Adauga cateva sute de dolari, sau nu mai adauga nimic, si pune mana pe un iPhone 6, deoarece este o investitie mai buna.

Cu toate ca Apple Music si cele mai noi caracteristici in muzica introduse de Cupertino in decursul acestui an sunt cele mai importante caracteristici ale iPod Touch, problema este ca acelasi lucru poate fi intalnit si pe iPhone 6. Pentru cei care deja au un iPhone, se pare ca iPod-ul nou va fi doar o pierdere de bani, doar daca planuiesc sa-l faca cadou sau daca il ofera ca un prim dispozitiv smart unui adolescent. Cu toate ca este un dispozitiv puternic si inteligent, iPod Touch nu mai poate fi considerat un aparat util si de neinlocuit.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *