plajaplaja

Daca v-ati decis sa mergeti pe calea romantic de ziua prietenului vostru, actunci aceasta se poate transforma in cea mai frumoasa zi, insotita de cele mai memorabile amintiri pentru anii care vor veni. Este foarte simplu sa iti pui ideile in practica si sa organizezi o aniversare minunata. Cele mai multe alegeri de cadouri sunt cele care il fac pe iubit sa se simta rasfatat in ziua lui speciala. Exista activitati care se concretizeaza in aer liber, care se imbina cu aventura sau cu unele romantice, incat expresia fetei sa indice fericire si exaltare.

Filme in pat. Pregatiti patul din lenjerii catifelate si moi, incat sa fiti conectati unul de celalalt in timpul filmului.

Biletele de dragoste. Daruiti-i un buchetel de dragoste facut din notite, citate sau texte de iubire, precum si o lista de tip “bucket list” in care sa constatati lucrurile care merita facute intr-o viata.

Bataie cu perne. Ce poate fi mai romantic decat sa incepi ziua cu o mica bataie cu perne? Este o fantezie pe care majoritatea barbatilor o au. Te poti purta copilareste, stare care sa genereze si fluturi in stomac, asemanatoare cu o noapte pentru cei mici.

Pranzul in parc. Este ideal sa pregatiti un cos de pranz, o patura si sa mergeti intr-un parc. Puteti pune o muzica linistitoare iar o masa romantica este tot ce poate fi mai placut, incat acesta sa fie placut surprins. Cu siguranta nu se asteapta la acest cadou. Daca ati terminat pranzul,optati si pentru o plimbare cu bicileta in parc, pentru si mai mult timp petrecut impreuna.

O zi la plaja, dar nu orice plaja, ci una retrasa. Un joc prin apa, o plimbare cu picioarele in apa, precum si  privirea valurilor care par sa alunge monotonia pot constitui un cadou aniversar foarte romantic. In aceeasi tonalitate, este indicat sa optati pentru un loc mai retras pentru a privi apusul de soare. Este intr-adevar  unul din cele mai frumoase sentimente din lume.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *