cadouri iubitori pisicicadouri iubitori pisici

Cine nu iubeste pisicile si cine nu iubeste sa le vada cum se alinta si cum se dau pe langa oameni atunci cand au chef de joaca? Sau mai mult de atat, cine nu iubeste sa le vada cum torc in timp ce dorm sau se odihnesc? Cu siguranta ca exista si oameni dintre cei care nu iubesc atat de tare pisicile, insa cei mai multi dintre noi sun pasionati de feline si le iubesc intr-atat incat cei apropiati stiu exact ce le-ar face placere sa primeasca drept cadou.

Rama de fotografii personalizata cu labute

O rama pentru fotografii din metal si personalizata cu amprente de pisicute, labute cu gherute, si cu detalii iesite in relief, este cel mai potrivit cadou ce se poate face unui iubitor de feline dragalase. Aceasta rama este lucrata manual din ciment imbinat cu rasina, tocmai pentru a face evidentierea gravurilor iesite in relief cat mai adecvata. Singurul lucru ce i lipseste acesti rame este fotografia cu pisicuta ta alintata incadrata de ea.

Suport cu agatatoare pentru chei in forma de pisici

Un mod atat de inedit si de special de a-ti tine cheile la indemana si la vedere este reprezentat de acest suport cu agatatoare formata din cozile pisicilor gravate. Agata-ti cheile intr-un stil de felina, aparte si special!

Statuie pisica aducatoare de noroc

O statuie japoneza norocoasa in forma de pisica este cel mai potrivit dar pentru amicul tau pasionat de pisici, in special daca acesta mai este pasionat si de Japonia si de arta feng-shui. Aceasta statuie prezinta cele mai fine detalii si cea mai buna calitate pe care nu o vei putea regasi in alta parte si este totodata remarcabila.

The Big New Yorker Book of Cats

Priveste ceea ce ne-a adus pisica, scuze….The New Yorker! Aceasta carte despre pisici de tot felul si tot ceea ce tine de pisici este cadoul perfect pentru celebrarea companioanelor noastre feline, dar mai ales pentru cei care sunt pasionati de ele. Aceasta colectie minunata, ilustrata atent in cele mai vii culori, plina de articole, fictiune, umor, poeme, desene si alte ciorne, este exact ceea ce un pasionat de pisici si-ar dori.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *