blesteme japonezeblesteme japoneze

Blestemul parcului Inokashira. Plimbarile cu barca sunt destul de romantice. Toata acea implinire, pace si serenitate, dar si aerul de calm su proaspat. Cantecele pasarilor  care se propaga deasupra apei. Vantul trecandu-ti prin par. Blestemul care va duce la sfarsitul relatiei tale. Cum ai spus? Mai spune o data!

In cadrul faimosului parc din Tokyo, feriti-va de toti acei indragostiti care fac plimbari cu barcile pe lac. Legenda urbana japoneza ajunge pana acolo incat sugereaza ca orice cuplu care face o plimbare cu barca pe lac si care este initial indragostit, va ajunge sa nu se mai iubeasca si relatia lor sa esueze pentru totdeauna.

Misterul legendei poate fi gasit in marginea lacului. Aici, un mormant al Benzaiten-zeita apei, a frumusetii si a cuvintelor-intregeste si vegheaza peste privelistea romantica. Fiind o zeita geloasa, aceasta blesteama toate cuplurile care indraznesc sa isi demonstreze dragostea unul pentru celalalt pe lacul ei. Daca vei vizita vreodata Japonia in luna ta de miere, poate ca ii vei face o vizita si acestui parc si vei evita sa te plimbi pe suprafata lacului sau.

Timerul Sony. Hai sa fim sinceri: Japonia  conduce totul cand vine vorba despre firmele electronice. Daca iti doresti un gadget bun si de inalta tehnologie-cumpara-ti-l din Orient. Sony trebuie sa fie unul dintre cele mai mari nume ale companiilor de electronice japoneze. Oricum, zvonuri despre faptul ca Sony nu ar fi atat de clean pe cat s-ar crede exista. In anul 1980, oamenii au inceput sa se planga de faptul ca dispozitivele Sony s-ar inchide imediat dupa ce termenul de garantie va fi expirat.

In cele din urma, suspiciunile au cazut asupra companiei Sony. S-a raspandit vorba cum ca Sony a instalat un timer in cadrul produselor electronice ale acestora, cauzandu-le acestora sa se strice sau sa inceteze din a mai functiona dupa o anumita perioada de timp. Asta a dus consumatorii la a nu face altceva  decat a cumpara alete dispozitive, ori sa plateasca pentru reparatii sau sa cumpere ultimele modele de electronice Sony.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *