par frumos sani maripar frumos sani mari

Sutien cu push-up sau masca de par naturala? Daca vei dori vreodata sa atragi atentia unui barbat, noile cercetari demonstreaza faptul a barbatii sunt mult mai interesati si mult mai probabil sa abordeze o femeie ce se poate lauda cu un par frumos decat de una care umbla mereu cu decolteul la vedere.

Eu, sincer nu prea pot crede asta. Cred ca oricand un barbat ar prefera o femei cu sani frumosi si oarecum dezvaluiti(sau cel putin se va lasa sedus de aceasta si va incerca la randul lui sa o seduca), in pofida unei femei cu un par mai lung sau mai stralucitor. Nu spun ca parul nostru nu este o arma esentiala in procesul de cucerire a sexului opus, insa nu este tot ce conteaza pentru a capta atentia masculilor.

Oricum, cercetatorii, angajati de,cine altul decat, Pantene, au demonstrat faptul ca 74% dintre barbati observa mai intai o femeie datorita parului ei. 44% dintre barbati au admis ca parul unei femei este chiar primul lucru pe care acestia il observa in cadrul trasaturilor fizice ale unei femei, si la o prima vedere. Si contrar cu credinta populara (in cadrul careia si eu ma incadrez), 60% dintre barbatii angajati in studiu au admis faptul ca ar prefera sa iasa la o intalnire cu o femeie cu un par sanatos, frumos si stralucitor decat cu o femeie cu sani mari sau atragatori. Ciudata, nu?

Este adevarat ca un par lung, ingrijit, plin de stralucire si cu reflexe de oglinda este de preferat in fata unui par tern, fara stralucire, fara culoare, neingrijit si nepieptanat, insa este greu de crezut totusi faptul ca unii barbati (nu generalizez) nu prefera sa vada la o femeie si nu vad inca din prima clipa sanii, forma acestora si marimea lor. Stim ca sunteti atrasi de sanii nostri, si noi suntem atrasi de sanii altor femei (nu in sensul in care va ganditi voi, insa din curiozitate), dar nu trebuie sa va scuzati prin faptul ca de fapt va place parul nostru mai mult.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *