Family-PhotographyFamily-Photography

Fotografiile de grup sau cele de familie surprind cele mai inedite ipostaze in care se pot regasi oamenii, incat abilitatile unui fotograf sunt puse mereu in valoare pentru a da nastere unor noi amintiri.

De ce prefera oamenii sa se pozeze in grup? Pentru ca un grup este compus din caractere diferite, din priviri diferite, din atitudini diferite si din zambete diferite. Calitatea fotografiilor unui grup trebuie sa scoata in evidenta cele mai placute aspecte ale acestuia, incat o fotografie in grup este o memorie si o amintire pentru o viata intreaga.

Avantajele fotografiilor in grup:
  1. o fotografie in grup nu are niciodata un lider, astfel incat toti membrii sunt egali;
  2. fotografiile in grup sunt amuzante, incat surprind persoanele in ipostaze inedite;
  3. fiecare individ se face remarcat printr-un mod anume;
  4. fiecare grup este diferit din mai multe puncte de vedere;
  5. fiecare infatisare reprezinta o personalitate diferita;
  6. grupul care se supune fotografiilor este complex si dinamic;
  7. se surprind cele mai tandre gesturi si cele mai gingase priviri.

Un fotograf profesionist trebuie mereu sa surprinda acele aspecte esentiale, incat nu trebuie sa scape nici un detaliu, trebuie sa fie cel care coordoneaza sau dirijeaza grupul pentru ca acesta sa fie in cele mai bune ipostaze. Un fotograf bun da indicatii despre fundal, despre gesturi si despre vestimentatie, incat la o sedinta foto in familie, de exemplu, acesta trebuie sa dea sfaturi despre vestimentatia care se va potrivi intregului decor.

Un fotograf profesionist trebuie sa surprinda unicitatea gruppului sau a familiei, incat cu cat acesta este mai unit, cu atat va emana o caldura si o afectiune vizibila, care se va simti si dincolo de aparatul digital. Compozitia unica a fotografiei este cea care, de cele mai multe ori, asigura un album foto reusit, incat sa nu se piarda nici un moment din viata membrilor acestora.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *