cameracamera

Portocaliul este culoarea care ofera unele din cele mai multe senzatii de la energie, pasiune, bucurie si pana la caldura, incat cei mai multi adopta acest trend in materie de culoare pentru peretii camerelor. Te vezi incluzand aceasta culoare indrazneate pe peretii camerei sau a casei tale?

Iti doresti niste idei care sa te ajute sa oprimi putin din aceasta culoare, dar in acelasi timp sa fie interesanta, practica si primitoare in acelasi timp? Atunci este cazul sa spunem ca e timpul sa optezi pentru o multitudine de culori in tonuri de orage, portocaliu, pana la culoarea teracotei, a curmalului japonez, a somonului, a pepenului galben, dovleacului sau a fructului mango. Practic exista un pic de portocaliu in fiecare culoare de acest gen.

Si pentru ca nimic nu trece neobservat este indicat sa stii ca pasiunea soarelui, a focului si a dragostei a ajuns sa fie transpusa si in culori de decor, in machiaje, incat cei mai multi se resimt plini de vitalitate si de energie optand pentru aceste culori in viata lor.

In cazul in care indraznesti sa iti pui amprenta pe cele mai multe obiecte din casa atunci ai grija ca acestea sa nu fie in nuante precum culoarea peretilor, pentru ca nu vei reusi decat sa estompezi efectul acestora. Cei mai multi designeri interiori spun ca este bine atunci cand ai un perete in nuante de portocaliu sa incerci sa pui nuante din aceeasi gama, cea de culori reci, incat violetul, albastrul sau verdere inchis dau cel mai bine.

Pentru ca si lenjeria este importanta, atunci cand ai un perete verde, sau intreaga camera este in tonuri de portocaliu este bine ca lenjeria sa fie de culoare alba, rosie sau verde. Din acest motiv este bine sa stii si care sunt piesele de mobilier potrivite. Incearca sa nu incarci prea mult peretii, pentru ca nu vei realiza decat sa pierzi din extravaganta pe care o creezi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *