parfumparfum
 Probabil ai intalnit o multime de persoane care au folosit ani de zile o aroma, incat au ajuns sa depinda intreaga lor persoana de aceasta, incat a devenit elementul esential care sa ii caracterize. De multe ori ne amintim ca o anumita persoana mirosea a vanilie sau a scortisoara, sau a mar copt.

Ajungem sa ne cream o imagine in care sa asociem o persoana cu parfumul pe care il purta, astfel incat iubitul purta o aroma cat mai racoritoare,  profesorul de sport o aroma care sa inspire adrenalina, sau profesoara de balet care mirosea a fresh, a ceva dulce precum lamaia si musetelul.

Alege un parfum de calitate

Aromele reprezinta semnatura oricui le poarte, incat sunt cateva arome pe care le iubim cu totii si nu ne putem dezlipi de ele, pentru ca gasirea unor astfel de arome este un scop care se executa in cei mai dificili pasi.

Daca este sa alegi un parfum, trebuie sa iei in considerare urmatoarele aspecte, pentru ca ele fac diferenta.

  • se numesc arome absolute acele extracte naturale si pure din uleiurile de flori si din alte compozitii ale materialelor vegetale. Sunt foarte rezistente, dar au un pret destul de piperat. De exemplu, uleiul pur de trandafir.
  • apa de colonie reprezinta un ameste de alcool si apa, cu tente usoare si racoritoare din ulei de citrice. Persistente, dar nu suficient cat ti-ai dori.
  • apa de toaleta, care contine aproximativ aceeasi cantitate de ulei de parfum, intre 4-8%, si are in amestec alcool in loc de apa, imbinat cu cele mai placute, puternice si rezistente arome.
  • apa de parfum contine un procent mai mare de ulei, intre 15-18%, si este mult mai scump decat o apa de toaleta, dar persista si mai mult.
  • parfumul, care detine un procent intre 15-30 % parfum de ulei amestecat cu alcool. Deoarece contine un procent mai ridicat de ulei de parfum, este mult mai scump decat cele enumerate mai sus. Poti cumpara parfumuri bune de la Pandera care sa te incante atat pe tine, cat si pe cel care il va purta, incat niciodata sa nu iti para rau pentru ca ai ales sa faci o astfel de achizitie. Poti alege de la aromele de floral, citric, fresh, aromat, condimentat, lemnos sau marin.

Parfumurile si apa de colonie sunt alcatuite din mai multe acorduri diferite pentru a produce un miros armonios, care sa imbine chimia corpului cu cea mediului si a personalitatii. Deoarece Ph-ul pielii este unic, acelasi parfum va mirosi diferit in functie de cine il poarta.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *