fericire

Indiferent unde esti, cu cine esti, ce ai de facut, cu ce te ocupi sau de felul in care arati, urmarind urmatorii pasi, vei ajunge sa te uiti in oglinda si sa te iubesti asa cum esti. Astfel vei deveni o persoana mai sigura pe tine, mai pozitiva si vei invata sa apreciezi mai mult viata. Iubindu-te pe tine, ii vei iubi si pe cei din jurul tau. Pentru a duce o viata fericita, trebuie sa fim fericiti: sa ne bucuram de tot ceea ce ni se ofera. Acest articol are datoria de a te ajuta sa iti imbunatatesti spiritul si atitudinea.

Cheia catre fericire se afla in mainile tale. Increderea in tine iti va aduce tot ceea ce visezi. Pentru a capata incredere in tine, roaga-ti prietenii si familia sa te ajute. Acestia ti-ar putea aminti lucrurile bune care te definesc si pe care tu le-ai uitat. Apoi vei putea reflecta la ele si iti vei da seama intr-un final ca esti un om plin de calitati.

Accepta-te asa cum esti. Indiferent ca esti gras, slab, cu parul lung sau scurt, inalt sau scund, invata sa te accepti asa cum te-a dat Dumnezeu pe pamant. Daca esti femeie, incearca sa iti definesti trasaturile preferate cu un machiaj fin. Acest lucru iti va reda mai multa incredere in tine, iar cei din jur automat te vor percepe diferit.

Gandeste-te ca tot ceea ce ti se petrece are rolul sau. Fie ca ni se intampla lucruri placute, sau lucruri mai putin neplacute, cu siguranta din toate avem ce invata. Greutatile te vor face mai puternic, asta sa nu uiti! Prin repetarea anumitor intamplari, vom trage anumite concluzii care ne vor fi de folos in viitor.

In fiecare zi devii mai puternic. Fiecare experienta ne duce cu o scara mai sus pana la fericire. Devii cu adevarat puternic in momentul in care alegi sa te accepti asa cum esti si sa te bucuri de lucrurile pozitive care ti se intampla.

In momentul in care te vei bucura de tot ceea ce te inconjoara, te asigur ca vei deveni o persoana mai implinita si mai fericita!

 

 

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *