polizor-unghiular-bosch

Pentru un barbat este extrem de important sa se descurce de unul singur sa repare anumie lucruri ce se strica in curte sau in casa. Aceasta calitate este extrem de apreciata de femei, astfel ca si in 2016 sexul masculin face tot posibilul sa se informeze cat mai bine cu privire la acest subiect si sa se aprovizioneze cu scule utile precum: motosape, aparate de sudura, masini de gaurit sau insurubat, echipamente de protectie si multe altele.

Aceste dispozitive sunt menite pentru a fi utilizate atat de specialisti, cat si de incepatori care doresc sa contribuie cat mai util posibil la ingrijirea casei si a curtii. Este mult mai practic atat din punct de vedere al timpului, cat si financiar ca barbatul sa se descurce in situatiile in care trebuie sa repare o usa, sa confectioneze un gard simplu sau sa dea gauri in diferite materiale si suprafete.

Asa cum femeile sunt extrem de princepute la tot ceea ce tine de curatenie si bucatarie, barbatul are datoria sa faca lucrurile pe care aceasta nu le-ar putea face la fel de bine din punct de vedere fizic. Astfel ca pentru a putea intr-adevar sa realizeze toate aceste lucruri cu succes, acesta are nevoie de anumite scule care sa ii faciliteze si sa ii imbunatateasca intreaga calitate a muncii.

De altfel, iata care sunt unele din dispozitivele ce nu ar trebui sa lipseasca din curtea unui gospodar:

  • Motosapa Totakt ROG80 – in momentul in care casa este imprejmuita de o gradina frumoasa ce trebuie ingrijita ca atare, un astfel de dispozitiv este extrem de util in gospodarie. Acesta ofer ade altfel posibilitatea de a atasa diferite accesorii cum ar fi: plug de arat, plug de bilonat, plug de scos cartofi, prasitoare, remorca si multe altele.

Motocultorul are in dotare: freze segmentabile, roti mari si late, suport pentru accesorii, carcasa reductor din fonta, un ghidon reglabil, sistem de filtrare, schimbator de viteze si multe altele.motosapa

  • Bosch GSR 18-2-LI Plus masina de gaurit/insurubat – in casa oricarui barbat meserias trebuie sa se afle o astfel de masina care extrem de practica. Aceasta are 7 functii importante, precum:functionarea drepta – stanga, functionarea cu mai multe trepte, electronic, auto-lock, softgrip, lumina si suport magnetic pentru bit.

Daca este achizitionata din cadrul magazinului online tehnicbazar.ro, acesta va fi insotit de un incarcator, 3 acumulatori Li-ion 18 V – 1,5 Ah, set 25 biti si o geanta textila extrem de practica.

  • Aparat de sudura Telwin Force 165 acx – in mod cert acest dispozitiv electric trebuie sa ase afle printre lucrurile ce se afla intr-o gospodarie in care locuieste un barbat.

Acesta dispune de doua importante aplicatii: sudarea cu arc electric cu o gama larfa de electrozi inveliti, reparatii si intretinere. Un astfel de aparat beneficiaza de o protectie termostatica la supratensiune, subtensiune si la supracurent, fapt ce ii ofera posesorului o siguranta.

  • Echipamente de protectie – in momentul in care casa beneficiaza de aceste produse si de multe altele, pentru o siguranta 100% este necesara detinerea echipamentelor de protectie precum: ochelari ce protejeaza ochii, manusi sau casti impotriva zgomotului.

Acestea fiind spuse, nimic nu se compara cu o gospodarie dotata ca atare cu dispozitive electrice menite sa faciliteze munca celor ce le detin.

 

Blogger: Cerasela S.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *