afectiuni medicaleafectiuni medicale

Fata care nu imbatraneste. Pana ca Brooke sa moara la varsta de 20 de ani, aceasta nu a invatat sa vorbeasca si a trebuit sa fie mutata de olo colo intr-un carucior pentru copii. Cu toate ca aceasta imbatranea, coprul ei refuza sa imbatranesca ca aspect. Pana in momentul mortii ei, capacitatea mentala a lui Brooke era cea a unui bebelus. Aceasta era inca de marimea unui copil.

Oamenii de stiinta si doctorii unt inca incapabili sa vina cu o explicatie plauzibila pentru afectiunea medicala de care suferea Brooke. Brooke a fost un bebelus miracol inca de la nastere. Aceasta a supravietuit in urma unor ulcere severe la stomac si a unor infarcturi. Aceasta a trecut cu bine de asemenea si printr-o tumoare la creier care a facut-o sa doarma pana la 2 saptamani. Atunci cand s-a trezit in sfarsit, tumoarea trecuse. Doctorii erau socati si fara cuvinte.

Felul in care trupul lui Brooke s-a dezvoltat de-a lungul timpului a fost de asemenea ciudat. La varsta de 16 ani, ea inca mai avea dintii de lapte, insa oasele ei erau la fel cu cele ale unei persoane de 10 ani (exceptand marimea, binenteles). Parul si unghiile ei au continuat sa creasca in mod normal. Aceasta era capabila sa isi recunoasca rudele si sa exprime bucuria.

Un expert medical pensionat de la Universitatea Scolii Medicale din Florida, Walker, a facut din acest caz misiunea vietii lui pentru a afla ce anume a cauzat acest mister medical cunoscut drept Sindromul X. Acesta studiaza de asemenea si alte cazuri similare inclusiv si cazul unei fetite de 8 ani care cantareste doar 5 kilograme si a unei femei de 29 de ani a carui trup se aseemana cu cel al unui baiat preadolescent.

O femeie din Noua Zeelanda nu mai avea nici o speranta de a-si recapata vederea dupa ce si-a pierdut-o la varsta de 11 ani. Apoi, la varsta de 24 de ani, aceasta s-a lovit la cap in mod accidental si a doua zi cand s-a trezit si-a recapatat vederea.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *