bijuteriibijuterii

Aurul este unul dintre cele mai versatile si mai iubite materiale si metale din care se fabrica bijuteriile de tot felul. Bijutierii au pretuit aurul timp de multe decenii si inca il pretuiesc asa cum se cuvine. Exista multe motive pentru care acestui metal i-a fost acordat un asemenea status, inclusiv si urmatoarele:

  • Aurul este un metal incredibil de maleabil. Bijutierii il pot mestesugi in aproape orice forma isi doresc.
  • In plus fata de traditionala culoare aurie calda, exista de fapt mai multe tipuri diferite de nuante de aur.
  • Aurul se afla printre cele mai pretioase si cele mai scumpe metale de pe intreaga planeta.
  • Aurul solid este hipoalergenic. Oricum, unele aliaje din aur pot supara pe unii oameni ce prezinta alergii la asa ceva.

Este important de stiut ca cele mai multe bijuterii nu sunt create din aur masiv, care este prea fin si moale. Aurul vine in diferite karate sau puritati si gramaje, dintre care fiecare isi are avantajele si dezavantajele sale pentru utilizatori si cumparatori. In plus, deoarece aurul este un metal atat de scump, cele mai multe bijuterii sunt de fapt placate cu aur sau umplute cu ar, dar aproape niciodata nu sunt create in intregime din acest metal. Asta inseama ca un strat de aur este aplicat peste un metal de baza mult mai ieftin. Piesele care sunt umplute cu aur au un strat mult mai gros de aur decat piesle care sunt doar placate cu aur.

Niobiumul este un element de pe tabelul periodic al lui Mendeleev si este de culoarea argintie. Accepta procesul de anodizare, astfel incat componentele bijuteriilor din niobiu vin intr-o gama variata de culori, cum ar fi albastru, rosu, roz si multe altele. Niobiumul are multe proprietati care il fac folositor pentru bijuterii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *